Natuurlijke zeep

Wat is natuurlijke zeep?

Natuurlijke zeep is zeep die is gemaakt van natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten. Ze bevatten geen synthetische chemicaliën, kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of geurstoffen. In tegenstelling tot veel commerciële zepen, worden onze natuurlijke zepen met de hand gemaakt in kleine batches. Onze zeepjes bestaan uit plantaardige en essentiële oliën. 

Onze zeepjes bevatten milde, biologisch afbreekbare ingrediënten die er huidvriendelijk zijn. Ze zijn hypoallergeen en drogen uw huid niet uit. Ze zijn niet irriterend en daardoor bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid of huidaandoeningen. Weet wat je op je huid smeert en kies ook voor natuurlijke zeep! 

Biologische zeep Della Essentials natuurlijke zeep

Natuurlijke zeep kopen

Naturlijke koop je in onze webshop!

Alle producten in onze webshop zijn 100% vegan (behalve de Oatmeal Honey Soap), biologisch en gemaakt van natuurlijke materialen. 

Is een natuurlijke zeep blok
goed voor je huid?

In één antwoord: ja! Het is wel  belangrijk welke zeep je kiest om op je huid te smeren. Commerciële zepen in plastic verpakkingen bevatten bijna altijd synthetische chemicaliën, agressieve reinigingsmiddelen en zijn gemaakt van goedkope ingrediënten. Onze handgemaakte zeepjes worden gemaakt van essentiële oliën en hebben hydraterende eigenschappen die de vochtbalans van je huid reguleert. 

Waarom natuurlijke zeep gebruiken?

Het is belangrijk om te kiezen voor een biologische zeep omdat het veel beter is voor je huid dan commerciële zepen. Wist je dat je huid het grootste orgaan is van het menselijk lichaam? Het beschermt je lichaam tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. Dat ga je natuurlijk niet zomaar belasten met een hoop rommel zoals chemicaliën, synthetische parfums of alcohol. Kies voor kwaliteit en de ingrediënten die je huid juist voeden, verzorgen en hydrateren. In onze shop vind je alleen maar 100% natuurlijke en ambachtelijke producten. 

natuurlijke zeep Della Essentials

De voordelen van natuurlijke zeep

Natuurlijke zeep gebruiken biedt zoveel voordelen! Alleen de allerbeste ingrediënten, iedere keer optimaal genieten en dat tegen eerlijke prijzen èn het is nog eens goed voor de natuur. Alle voordelen op een rijtje: 

  1. Geniet van milde ingrediënten voor een heerlijke zachte, rijk voedende en hydraterende huid. Je huid wordt intensief gereinigd op milde wijze. Want natuurlijk wil je een stralende huid.
  2. Natuurlijke zeep kopen is een duurzame keuze. Je doet gemiddeld veel langer met een soap bar dan fabriekszepen of bodywash. Goed voor je portemonnee dus. Hoe lang je precies doet met jouw favoriete zeep blok is mede afhankelijk van hoe vaak je zeep gebruikt, maar ook hoe je ‘m bewaart. Je zeepblokje moet goed uit kunnen lekken. Gebruik daarvoor een zeepbakje met een richeltje. En je kunt een soap bar tot het allerlaatste stukje gebruiken, dus zero waste!
  3. Enkel 100% natuurlijke ingrediënten. Smeer geen schadelijke stoffen op je huid zoals synthetische chemicaliën, parabenen, sulfaten, kunstmatige geurstoffen, etc. Kies voor puur natuur! Heerlijk verzorgend, voedend en kalmerend voor de huid.
  4. Natuurlijke zeep is milieuvriendelijk. Geen grote plastic verpakkingen die je telkens opnieuw koopt en als ze leeg zijn weer weggooit. Daarnaast bevatten onze zeepjes biologisch afbreekbare ingrediënten, er worden geen microplastics toegevoegd die alsnog het milieu vervuilen. Onze zeepjes zijn goed voor jou en goed voor het milieu!
  5. Onze zeepjes zijn geschikt voor een gevoelige huid. Dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten raakt je huid niet uitgedroogd of geïrriteerd. Ideaal voor mensen met een huidaandoening, eczeem of gevoelige huid. Kies voor een voedende, beschermende en kalmerende huid, een huid die straalt!
  6. Ruime keuze in de meest heerlijke zepen. Bekijk onze zeepshop voor alle heerlijke zeepjes. Probeer onze Shea butter zeep eens, of wat dacht je van Aloe vera zeep of Lavendel zeep? En kun je niet kiezen of wil je iemand een uniek en persoonlijk kado geven? Bestel dan wat zeepjes uit ons assortiment en stel zelf een pakketje samen.